La Coordinadora Valenciana de ONGD ha rebut el segell de Transparència i Bon govern” per part de la Coordinadora de ONGD per al Desenvolupament Espanya, en el qual es reconeix que l'organització té un compromís ferm i de continuïtat amb la transparència i bon govern, convertint-se, a més, en la primera coordinadora autonòmica de ONGD a complir els requisits establits. El segell emés per a la CVONGD és vàlid per un període de dos anys, fins a 2021, any en què es tornarà a avaluar el compliment dels indicadors de l'eina.
L'auditora Maria José Pont Sanjuán amb data 10/01/2019, ha emés un informe sobre l'Eina de Transparència i Bon Govern relatiu a la Coordinadora Valenciana de ONGD en la qual s'aproven els 10 blocs concrets de l'eina Pots veure el nostre certificat i els resultats complets de l'auditoria de l'Eina de Transparència i Bon Govern ací:
Plà Estratégic de la CVONGD
La Assemblea ordinària de la CVONGD celebrada el 1 de març de 2018 va aprobar el Plà Estratégic 2018-2019 en la que la Coordinadora assumeix el desenvolupament de les seues funcions sobre la base de l'estructuració i priorització de les següents línies estratègiques: Incidència Política i Representació Institucional, Comunicació i Educació per al Canvi Social i la línea d´Enfortiment Institucional
Fonts de Finançament de la CVONGD
DECARREGAR Fonts de Finançament 2017
Nota: Les persones i institucions que facen aportacions finalistes destinades a l'activitat de la CVONGD, tenen dret a ser informades sobre l'activitat de la CVONGD i els resultats que haja obtingut.
Documents relacionats amb la transparència i bon govern
Códi de conducta de las ONG de Desenvolupament
Aprovat per l'Assemblea General Ordinària de 28 de març de 1998, revisat en l'Assemblea General Ordinària del 16 d'Abril de 2005, adaptat en l'Assemblea de 2008. Inclou l'última modificació aprovada per l'Assemblea de 2014.
En els últims anys s'han produït canvis importants en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament. La societat ha tornat els seus ulls cap al món de la solidaritat. Els diferents agents que estan jugant algun paper en aquest camp han vist com la seua influència i la seua presència en la societat s'han incrementat notablement.
Les ONGD, com a expressió de la solidaritat existent en la societat, juguem un paper important en l'àmbit de la cooperació internacional precisament per ser la societat la que ens assigna aquesta comesa. En assumir aquest paper, sentim la necessitat d'aclarir alguns conceptes i consensuar alguns principis, donada la multiplicitat i pluralitat d'organitzacions, que entenem com a reflex de la societat plural en la qual ens movem, de la qual som part, i que ens permet que el nostre treball, cada vegada més complex, puga ser abordat des de molt diferents òptiques.
El Codi es divideix en dues parts. La primera, ordenada en cinc capítols, arreplega el seu contingut: la identitat de les ONGD, els seus camps de treball, els criteris generals d'actuació i d'organització interna i les pautes a seguir quant a publicitat, comunicació i ús d'imatges. La segona part fa referència a l'aplicació, difusió i compliment del Codi.